Buhu…

Nu har de åkt! Känns allt lite ensamt men vilken fantastisk helg vi har haft. Kitty och Stella njöt av att få krama och leka med moster så mycket det bara gick och Kitty var ju extremt nöjd med att få fira Ebbas födelsedag dessutom. Rätt så snart ses jag och Ebba igen, då blir det jag som får sakna mina små och pussa på Marianne!

20120220-140242.jpg

Från vårt planeringsmöte på outleten, många viktiga listor, hihi…

6 tankar om “Buhu…

  1. Hej Amy! Först vill jag säga att det är väldigt kul att du har börjat blogga så mycket, tack för en bra blogg! Sedan har jag en fråga, det är nämligen så att jag åker till Boston och NYC nästa vecka. Självklart ser jag fram emot en massa shopping – har du något bra tips på outlets eller andra butiker man inte får missa? Jag är främst intresserad av kläder och så har jag tänkt köpa en väska (har funderat på Mulberry, Marc by Marc Jacobs, Celine, DKNY, MiuMiu bl a). Har du några bra tips på var man kan hitta sådant till bra priser i Boston och/eller NYC?

    Stort tack på förhand!
    /Malin

  2. Hej Amy, letar som en tok efter ditt recept på sötpotatiskyckling, som är helt ljuvlig. Hoppas verkligen receptet finns med i din och ebbas kokbok. Men fram tills dess, har du möjlighet att posta receptet. Tackar ödmjukast på förhand. Anna

  3. Kommer du ”hem” och kör bokrelease? Åh snälla snälla kan du inte reservera några biljetter till trogna bloggläsare… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s