Vår!

Åh, längtar så mycket efter våren nu och idag känns det som vår i luften. Vårjacka och vårsjal på, nu vill jag ha kläder med färg! Vad händer annars? En helt vanlig onsdag med kurs och ett möte, promenerar nu till föreläsningen med Elizabeth II i öronen och fnissar åt allt extrem-engelskt, hihi, just nu: snart dags för Charles och Dianas bröllop…

20120222-114340.jpg

3 tankar om “Vår!

  1. Blev riktigt glad när jag upptäckte din blogg. Hade helt missat att du börjat blogga igen. Nu ska jag sätta mig och läsa i lugn och ro när dottern somnat. Och vad roligt att du och din syster ska ge ut en kokbok, den ser jag framemot!

  2. Nu är den kungliga bebisen på väg!! Jag är helt sjukt taggad över det här och kände att jag behövde dela med mig av det här med någon som är vaken. Haha, helt knäppt men jag tänkte på dig. I morgon blir det 1-års kalas för vår lille bus, eftersom jag är så rojalistisk så är jag ju superglad över att det antagligen blir samma födelsedag som en (förmodad) framtida regent. Hoppas allt är bra i Philly!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s