Nytt i glasshyllan

Alla är som galna i grekisk yoghurt här. Jo, jag är väl det också i och för sig… Det finns hur många märken som helst nu! Och speciella barnvarianter i söta små burkar som Kitty och Stella gillar, drickyoghurtar, massor av smaker, den konstigaste jag hittat är nog ”maple-bacon”

Den här trenden verkar inte vara på väg bort, nu hakar Ben och Jerry på med ”greek yoghurt frozen yoghurt” – köpte med mig Peanut Butter Banana och Strawberry Shortcake hem, ska testas i helgen, rapport kommer!

En tanke på “Nytt i glasshyllan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s