Fredagsfrukost

Gjorde en rejäl kastrull med risgrynsgröt igår kväll (fick koka medan jag tittade på Grey’s Anatomy och åt Marabou choklad, mycket välplanerat!) och gissa vem som blev glad imorse. Stella älskar risgrynsgröt och åt tre stora portioner. Så himla trevligt för en mamma att se barnen äta med god aptit på morgonen för en gångs skull… Och så räcker gröten i några dagar också, rätt så praktiskt. Happy Friday allihop!

4 tankar om “Fredagsfrukost

  1. Gott! Stella har blivit så stor! Tänk att det blev prinsessan Estelle! Vilken överraskning, men väldigt fint (franska versionen av Stella). Ha en fin helg!

  2. Visst är hon stor! Ja, tycker faktiskt också att Estelle är fint, och speciellt ”prinsessan Estelle”! Ha en trevlig helg ni också, just nu njuter jag faktiskt av lite regngrått här i Philly eftersom jag ändå sitter hemma framför datorn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s