Motherhood

Smet iväg och fixade naglarna idag, gillade ju aldrig riktigt det där mörka så det kändes bra att få härligt karamellrosa istället – en blandning av Hot Chills och Beau! Matchar med korall/orange mjuk tröja. Ikväll ska jag och några ”balettmammor” – träffade dem på Stellas balettkurs i höstas – iväg och se Motherhood the Musical. Säkert rätt så fånig, men det blir nog en kul kväll i alla fall! Vi startar med middag på Chick’s vilket ju passar rätt så bra. Nej, nu jobba på en liten stund till här, hoppas att ni har en toppenfredag och ser fram emot massor av roliga helgplaner!

7 tankar om “Motherhood

 1. Nu är kl 22.30 och jag är vaken en stund för att få i mig några Alvedon och några glas vatten…..har influensa *bläää*
  Läste tidigare att du är läkare – jobbar du som läkare i Philadelphia?
  Eller är du hemmafru med småflickorna?

  Nähä, tillbaka till sängen, hela kroppen darrar av ansträngning att vara uppe.
  Kul helg detta kommer att bli!:-)

  • Nej stackars dig, hoppas att du kryar på dig! Jag jobbar inte som läkare i USA utan har arbetat med forskning på fetma och övervikt, nu läser jag till en del klinisk näringslära, väldigt roligt och intressant! Och rätt flexibelt också som tur är – det är inte så lätt att hitta den där balansen mellan jobb och familj…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s