Det där kycklingreceptet med sötpotatis

En läsare påminde mig om det goda receptet på kycklingfilé med sötpotatistäcke! Och salsa till. Originalreceptet hittade jag i Allt om Mat 2008. Men oj, där finns inte den goda salsan med bönor och papaya + avokadosalladen med! Och de är viktiga,  här hittar ni avokadosalladen (gör det lite enklare och rör ihop alla ingredienser utom avokado, sen ner med avokadon sist) och sist men inte minst salsan med papaya och svarta bönor.

Puh, sitter och jobbar med kokbokskorrektur här. Min man hade en jobbgrej på eftermiddagen och Stella verkar ha tröttnat på att vila på helgerna (nej!) i alla fall tillfälligt så jag arbetar i någon slags 10-minuterspass, det är ungefär så länge som Stella leker själv med sina dockor och grejer… Kitty sitter dock helnöjd och pysslar med sitt!

 

 

10 tankar om “Det där kycklingreceptet med sötpotatis

  1. Jag prenumererar på ”Allt om mat” fick veckans matsedel i dag och hittade bland annat receptet på kycklingfilé med sötpotatis.

  2. Vill bara meddela att det blev en succé till dagens middag så nu hamnar det i recept boken! Nu ostbågar (från pirate booties) och The Academy Award red carpet;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s