Pannkaksfrukost

Just avslutat en god pannkaksfrukost Kitty, Stella och jag, pratat lite med mormor och morfar också!

Idag blev det American pancakes på 1 dl vetemjöl, 1 dl fullkornsmjöl, 1 dl havregryn, 1,5 tsk bakpulver, 1 rejäl nypa salt, 1 tsk strösocker – blanda alltihop. Vispa ner 3 dl mjölk, 2 ägg och 2 msk olivolja (vårt smör var slut men det funkade bra!!!) och stek i vad du vill steka i – olja el smör. Kitty och Stella ville ha sirap till pannkakorna, jag tog grekisk yoghurt och varma hallon…

20120226-093614.jpg

5 tankar om “Pannkaksfrukost

  1. Men MUMS! Jag dricker en smoothie och äter ett löskokt ägg i veckorna, men på helgerna ”lyxar” jag med pannkisar, scones eller annat gott. Då uppskattar man det mer och dessutom älskar jag att ha vissa ”traditioner” om man kan kalla det för det, på vissa dagar. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s