Genvägar

Puh, det blev mycket kokboksjobb i helgen, men nu är det snart alldeles klart – jippi! Kitty och jag ville gärna baka muffins till vår allra nyaste granne igår (nja, mer till hans familj kanske) och då tog vi till en genväg, köpte ett paket muffinsmix senast i mataffären för det såg så gulligt ut. Muffinsen blev riktigt goda. Kitty tyckte dock inte det var tillräckligt festligt med muffins så hon gjorde en liten minitårta av smeten också. Och så påminde hon mig om att vi verkligen måste fylla på förrådet med tårtglasyr innan hennes födelsedag. Bara grön och svart glasyr? Ingen höjdare! Men så hittade vi några flaggor och färggrannt strössel också. Då blev det riktigt piffigt – hmm, fast den där svarta glasyren såg väl kanske liiiite läskig ut…

20120227-162311.jpg

20120227-162348.jpg

20120227-162410.jpg

Grandma och grandpa fick beundra Kittys fina tårta på Skype!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s