Vissa dagar

20120228-125007.jpg

Det är konstigt – vissa dagar är allt så roligt. Solen strålar, glada människor på gatan, på väg till Trader Joes för att handla mat och det känns som ett litet äventyr. Kanske hittar jag något nytt och spännande i affären? Undrar om de fått in fina blommor? Madonna (Vogue) på radion. Kör oftast bara bil någon gång i veckan och just idag känns till och med det kul! Hmmm, det kan ju vara det här med att vi fått in kokboksmanuskriptet äntligen. Eller lite extra vårkänslor en vacker tisdag. Hoppas att ni också har det bra!

6 tankar om “Vissa dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s