Diane von Furstenberg på GAP

Åh, jag måste erkänna att jag tycker det är riktigt roligt med alla de här designersamarbetena. I alla fall om det är en designer vars grejer jag gillar! Skulle gärna spana in Marni på HM nu i veckan – inget jag sett ännu som jag inte kan leva utan men det skulle vara roligt att titta på sakerna åtminstone… Och nästa vecka blir det ännu bättre, då kommer Diane von Furstenbergs kollektion för flickor ut, ser ut att vara så mycket sött. Stella McCartneys kollektion för GAP kids var ju helt otroligt bra. Ja, så nästa vecka får det bli lite shopping till alla mina fina flickor – döttrar, systerdöttrar och guddotter.

En tanke på “Diane von Furstenberg på GAP

  1. Hej! Tack för en väldigt bra blogg , som jag följer även om jag inte har kommenterat tidigare!
    Min man ska till USA på konferens söder om San Francisco om några veckor och jag tänkte skicka honom till GAP för att köpa kläder till våra flickor som är 2,5 och 6. Som dina alltså, och med liknande smak tror jag! Skulle gärna be honom leta efter något ännu mer spännande och nytt än GAP, men jag tror inte han kommer ha tid att leta.. 😉 Har du tips om andra kedjor med bra barnkläder? Och hur är Gap i storlekarna? Jag har försökt kolla på deras hemsida, men det gav inte så mycket- skulle du jämföra med PoP eller HM (som ju är rätt olika…)? Min sexåring är nog lite större än din, medan tvååringen ser ut att vara som Stella! Stort tack på förhand!
    Katja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s