Mera basket…

Jeff är ett riktigt Celtics-fan, så idag överraskade jag honom med biljetter när de var i stan och spelade mot Sixers. Tyvärr gick det helt åt skogen för Celtics, så vi fick trösta oss med gods Crab-fries (inga krabbor i, ingen aning om varför de heter så – och jag har aldrig sett en större portion pommes frites…) och till efterrätt cookie dough ice cream. Och det var full fart på publiken, alltid kul! Nej, nu ska jag läsa lite Ann Rosman innan läggdags – godnatt!

20120307-222701.jpg

3 tankar om “Mera basket…

  1. Jag tror att det är för att de ser lite ut som krabklor? Synd att de förlorande men kul att ni fick lite kvalitetstid (och ”kvalitetsmat! :)) tillsammans!

  2. Vad gulligt av dig att överraska! Är du sportintresserad el är det mest för makens skull? Själv har jag en sporttokig man men är väldigt ointresserad själv. Dock blev jag unspirerad av ditt inlägg att överraska med n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s