Oj, oj, oj…

Solig lördag här i Philly. Kitty, Stella och jag tog en snabbfrukost på Starbucks och åkte sen till Trader Joes och handlade lite. Skönt att inte ha några stora planer ibland! Igår skulle Stella och jag ha en mysig hemmadag men hu vad lite mys det blev. Världens gnälligaste dag snarare! Och det började redan på morgonen. Maaaaaamaaaaa, maaaamaaaaam maaaammaaaaaa….. Om och om igen, från både Kitty och Stella, man blir nästan galen ibland! Fel tröja, fel flingor, mer juice, inte det och inte det där. Suck. En flingtallrik på golvet, ett juiceglas på nya tröjan som hämtades – och så fortsatte det. Men tänk, på eftermiddagen gick vi till lekplatsen och då byttes humöret ut mot världens bästa. Bara massor av glada skratt! Då glömmer man bort det där gnället rätt snabbt – tur är väl det…

2 tankar om “Oj, oj, oj…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s