På tåget

Hej! Här sitter jag alldeles ensam på ett tåg till DC. Vinkade just till Kitty, Stella och Jeff och hade såklart tusen instruktioner i sista stund. Även om jag vet att de klarar sig hur bra som helst utan mig några dagar. Jag ska på kurs på National Institute of Health, handlar om ”nutrition and cancer prevention” – riktigt spännande ska det bli. Hoppas att ni får en bra start på veckan allihop! Och jag hoppas jag hittar till hotellet ikväll och kursen imorgon…

20120311-193622.jpg

7 tankar om “På tåget

 1. Hej Amy!

  Tack för en mysig blogg! Alltid kul att kika in här.

  Ser att du läser Ann Rosmans bok. Vad tycker du om dem? Har själv läst alla hennes böcker och älskar dem!

  Ser fram emot din och Ebbas bok, tycker den verkar supermysig! Ha det så kul på kursen!

  • Jag tyckte det var så himla kul med alla Marstrands- och Göteborgsanknytningar! Ser fram emot att läsa fler av hennes böcker 🙂

  • Så intressant, idag fick vi bland annat veta att det verkar som om man kan förmildra/förhindra bröstcancer genom att äta sojaprodukter, men man måste börja som liten!

 2. Åh, älskar sådant! Mat och dess betydelse för hälsan, alltså.
  Kan rekommendera Maten som skyddar mot cancer http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9174240056, som jag tycker är väldigt intressant. Köpte precis The Jungle Diet av Daphne Miller, även den verkar mycket intressant. För att inte tala om den gamla 80-talsboken Maten är den bästa medicinen (eller någon titel i den stilen).
  Att flera folkgrupper i sina ursprungliga samhällen har en mycket låg cancerrisk, men när de har bott en generation i västerländska samhällen är på samma nivå som övriga, talar väl sitt tydliga språk.
  Tycker det är fantastiskt hur mycket vi själva kan påverka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s