Tomatinspiration

Inspirerande tomatbilder från Tarteletteblog.com.

Inspirerande tomatbilder från Tarteletteblog.com.

Jag såg de här fina tomatbilderna och blev inspirerad att göra en riktigt fin tomatsallad! Åh, så gott det kan vara med riktigt goda tomater. Det var ju ett väldigt smart sätt att servera en klassisk ”caprese” på, alltså att skiva tomaten och sticka in mozarella mellan lagren på höjden. Det ska jag nog testa hemma… Detta såg också extra somrigt ut med det turkos porslinet. Snyggt.

2 tankar om “Tomatinspiration

  1. Åh, detta såg inte lite fräsch och gott ut! Jag kommer också att sno konceptet ovan och servera nästa caprese på höjden istället för på det vanliga viset. Omväxling förnöjer och en snyggt upplagd måltid är nästan halva nöjet.

    Jag är i tagen att köpa nytt porslin hemma och är lite ambivalent när det gäller färg. Ska jag köra på klassiskt vitt eller något annat? Nu har jag en mängd olika förger av Höganäs Collection, men det har vi tröttnat på. Har du något tips på en fin, hållbar och funktionell servis?

    Allt gott från ett varmt och soligt Västerås!
    / Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s