Ett clownkalas, kanske?

Barnkalas här i USA är inte riktigt som hemma i Sverige. Det ska gärna vara ett tema och mycket av allt. En blogg jag gillar att gå in och bläddra runt på ibland är Amy Atlas, en partyfixare som bland annat gör just barnkalas.

Det är inga dåliga (!) barnkalas hon arrangerar, kolla bara in det här clownkalaset som hon ordnade åt en 9-årig flicka….

Hjälp – vilka föräldrar hinner och orkar med det här undrar jag?! Och såklart så ska gästerna få med sig små ”goodies” hem när de går, inga vanliga godispåsar här inte…

4 tankar om “Ett clownkalas, kanske?

  1. Hittade en sida för någon dag sedan som har sitt ursprung i just barnkalas:

    http://shopsweetlulu.com/

    Drabbades av totalt habegär samtidigt som man som svensk skakar lite på huvudet. Lite annorlunda mot fiskdammsfesterna man själv växte upp med. 🙂

  2. Vet.. Lite pressande men samtidigt så inspirerande! Detta är väldigt mycket ” USA” för mig. Jag tycker de är så bra på att ta tillfällen att fira högtider, oavsett om det är halloween eller barnkalas. Tycker det är bra att förgylla tillvaron på detta positiva sätt. Man blir glad, känslan är positiv!

  3. ursäkta mig, men vilken fullständigt gräslig blogg! stackars barn, faktiskt. tacka vet jag lite ”lagom” nivå på kalasen. köttbullar, tårta och fiskdamm… hoppas kitty får ett roligt kalas med sina kompisar!

  4. Clownerna är verkligen supersöta! Det går ju att hinna med och få till ett tema på kalaset, men man behöver inte göra allt. En eller två grejor räcker – så är ju temat fixat. Och sådant här tycker jag är jättekul att göra tillsammans med barnen, att planerna, förbereda och fixa är ju en stor del av ett kalas, och förväntningarna inför det – ibland lika roligt för barnen som kalaset i sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s