Lycka för en lakritsälskare

Mmm, jag längtar efter att äta en sådan här på kajen på Marstrand!

Mmm, jag längtar efter att äta en sådan här på kajen på Marstrand!

Jag älskar verkligen lakrits (turkisk peppar kommer ofta med hit när det kommer besök från Sverige…) så gissa om jag blev glad när jag såg att den här glassen är tillbaka hos GB i sommar. Hurra för lakritspucken!

6 tankar om “Lycka för en lakritsälskare

 1. Det finns en lakridsaffär på Sveavägen i stockholm som jag går förbi varje gång jag ska ha franskakurs på medborgarskolan. Då tänker jag på pappa som älskar lakrids. och nu kommer jag även tänka på dig! 🙂 Glassen ovan finns även i 500 gr (är det i pappförpackningarna va?) om jag inte missminner mig..

 2. Lakritsglass är så galet gott! Den finns ju nu, som en person ovan skrev, nu halvliterspaket från GB, perfekta att dela på mitten och njuta med sked 😉 Ett problem bara är att det goda skalet saknas då.

  Ha en härlig dag i värmen, själv ska jag sätta av mot en härlig helg i stugan iSälen!
  Allt gott! / Anna

  • Åh, gott! Och så kan man ju köpa sån där lakritstopping som stelnar så får man massor av skal 🙂 Firar min födelsedag i Göteborg i år, så då får jag kanske önska lakritsefterrätt! Hoppas det blev en härlig Sälen-helg!

   • Det blev en kanonhärlig helg i Sälen, men oj vad det töar. Det är som i mitten av april redan och att köra skoter på fjället får i fortsättningen vänta tills nästa säsong. En lakritspuck hanns också med! Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s