Fina ränder

Ebba mailade den här bilden, hon hade varit förbi det svenska märket Livlys nyöppnade butik i Stockholm. Just den här klänningen lånade min Stella när vi var i Stockholm över julen och gjorde en spännande fotografering. Tänk vad fin den skulle vara på Marstrand i sommar, jag skulle nästan kunna tänka mig en i min (!) storlek också…

Vad tycker ni förresten om det där, att matcha mamma och barn?!

10 tankar om “Fina ränder

  1. Åh så fin! Önskar jag kunde matcha men med en son blir det lite svårt;-) Vi matchar dock med keps ibland, senast igår på stranden!

  2. Så söt klänning! Skulle passa fint på en ung & fräsch mamma också:-)
    Men ”mor & barn matchning” tycker jag inte om…..ser lite larvigt ut.

  3. Ja, gillar nog bättre att matcha Kitty och Stella än att matcha dem med mig själv… Men matchande kläder på dem är rätt så oemotståndligt för mig 🙂

  4. Jag skulle absolut kunna tänka mig klänningen – jättefin! Minus kragen, då. Det där med att mamma-barn-matcha.. Nja, nä. Det blir lite för mycket tycker jag. Men man kan ju ha varsin klänning (exempelvis..) och använda dom olika dagar… 😉 Ha en fin dag!

  5. Valdigt sot klanning tycker jag! Fast inte till mig sjalv. Jag skulle kunna tanka mig att matcha typ gummistovlar, men kanske i olika farg..och kanske pyjamasar oxa. Inte klader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s