Vårvackert

20120320-094156.jpg

Vackra blommande träd överallt i Philadelphia nu! Värmen har kommit också, nu måste jag verkligen rensa bort alla vintriga mössor och vantar… Sitter inne och tentapluggar denna veckan så jag får nöja mig med körsbärsblom inomhus… Till helgen firar vi Jeffs födelsedag i New York eftersom mamma och pappa kommer dit, åh vad det ska bli kul!

20120320-094501.jpg

4 tankar om “Vårvackert

 1. Det skulle vara kul att få se fler bilder från staden Philadelphia! Allting brukar ju kretsa kring New York, Los Angeles och Miami (generellt sett, i tidningar et c), men det finns ju fler spännande storstäder i USA…
  Läste precis ett reportage om Detroit, som framställde staden som något slags spökstad där i princip bara brottslingar härjade. Citycentrum var i princip tomt, affärer igenbommade, husen förfallna et c… Är det verkligen så hemskt där? Pågår det i så fall någon debatt i USA om det?

 2. Ska se till att ta lite bilder när jag går omkring, Philadelphia är fint tycker jag! En speciell grej är att det finns ”murals” överallt i stan, väldigt häftigt, plötsligt går man runt ett hushörn och ser en gigantisk målning. Hm, har också hört att Detroit inte är särskilt kul men det låter ju verkligen hemskt. Det har debatterats en del om ”housing market” krisen i Detroit.

 3. Nä, nu blev jag ju inte alls avis! 😉
  Vad underbart med riktig vår och blommande magnolia är ju bara SÅ fint! Ha det helt galet bra i New York i helgen. Jag håller på och övertygar min man om att en långhelg där över Valborg, bara vi två, är en mycket bra idé. Jag tror jag kan lyckas, så snälla du, håll tummarna!
  Förresten, har du varit på The River Café? Ska vara galet bra har jag hört…

 4. Vackert! Svinkallt idag igen i Stockholm:-( Var är våren??! (I Philly kanske, ja..!) Tack för en fin blogg som är jättemysig att följa.
  Kram från Martina (i vinterjacka) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s