Hej!

Oj, jag har inte försvunnit. Bara haft alldeles fullt upp! Två tentor, två uppsatser och en presentation förra veckan, sen New York, födelsedagsfirande (Jeff!) och massor av trevligt med mamma och pappa i helgen. Härligt, men nu är jag ganska slut. Den här veckan har jag ”spring break” och min plan är att rensa bort vinterkläder, hinna med några soliga eftermiddagar på lekplatsen och läsa en ny deckare. Hoppas att ni har en bra måndag allihop! Hörs snart igen 🙂

8 tankar om “Hej!

 1. Visst är det galet ibland hur snabbt en helg kan ta slut! Jag upptäckte att jag knappt hunnit uppdatera min blogg sedan i onsdags. Tillbringade två dagar i Stockholm och så en fullspäckad helg på det. Härligt, men inte hanns allt jag tänkt med. Bland annat skulle vi också plocka undan vinterjackor och skor, men det får vänta tills senare i veckan. Var det bra i NY? Vår och varmt? Åh vad jag längtar dit!
  Ha en riktigt skön lovvecka! 🙂

  • Riktigt fint i New York! Speciellt i lördags, åååh… Ja, hoppas nu vi lyckas få bort vinterkläderna i veckan, ser fram emot att få lite fint i hallen 🙂

 2. Hoppas tentorna gått bra och att du är nöjd med uppsatserna.

  Hur går kalasplaneringen? Några särskilda direktiv i år eller har hon skippat kravet på flätor… 🙂

  Kram, kram

  • Allt gått bra tror jag, så skönt! Hihi, flätkravet finns inte kvar för i år, däremot är en pinata i form av en svart drake ett absolut måste, den beställde jag från Amazon imorse + lite små leksaker till goodie bags. På söndag gäller det! Kram 🙂

 3. Låter som en alldeles förträfflig vecka du har framför dig;-) Min son är inne på sin andra vecka av Spring Break så i slutet på veckan bär det av till DC och Cherry Blossom Festival, ser framemot att se alla vackra körsbärsblommor och sa lite museer på det! Ha en underbar lov vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s