Kinsella på min kindle

Njöt av att läsa färdigt Sophie Kinsellas senaste vid en solig vägg i lä medan Kitty lekte på skolgården. Härlig stund!

20120326-224534.jpg

4 tankar om “Kinsella på min kindle

 1. Åh, du sitter i gräset! Sommarkänsla!

  Var Kinsellas nya bok bra? Måste erkänna att jag älskar henne…

  ”Bläddrade” i er kokbok på Adlibris, den verkar hur mysig som helst! Har lagt den i bevaka-högen nu så jag kan köpa den så fort den kommer ut!

  • Åh, bra! Såg just att boken ligger uppe på Adlibris men visste inte att man kan bläddra, måste kolla in genast. Ja, alltså, gillar man Kinsella (som jag också gör, hur fåniga böckerna än kan vara!) så är den här absolut ingen besvikelse! Läste klart den hur snabbt som helst och skrattade många gånger.

 2. Hej Amy! Jag är lite nyfiken då du är utbildad läkare. Är det här i Sverige och du nu måste läsa kurser i USA för att få behörighet till att arbeta eller hur funkar det? Vart har du läst I Sverige i så fall och vad tycker du om läkaryrket i USA jämfört med Sverige?
  Mysig blogg, kram Erika

  • Hej Erika! Så roligt att du gillar min blogg. Jag läste till läkare i Göteborg och för att kunna arbeta här i USA måste man skriva stora tentor (men inte läsa några extra kurser i alla fall) och sen göra ”residency” som är som AT+ST. Läkaryrket här i USA innebär väldigt långa arbetstider, åtminstone de första 5-10 åren, och inte mycket semester. Jag började forska och blev intresserade av fetma/hälsa och läser nu till en del näringslära. Kramar Amy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s