Dagens yoga

Tår och händer på samma bild, ja det gick!

Idag har jag inte uträttat några storverk direkt. Dagens yogaställning: upp med en fot så att ni får se mina nylackade tånaglar! Tränade lite med Jillian imorse (jag lydde henne inte till 100%, hon säger att hon har ögon i nacken men det tror jag inte på, hihi!), svarade på några mail och sen sprang jag iväg på pedikyr och manikyr. Ljust och vårfräscht fick det bli. Skypat med Ebba en stund och nu ska jag nog ta tag i mina garderober. I alla fall någon timme…

4 tankar om “Dagens yoga

 1. Jag gillar vissa övningar jättemycket! Den är uppdelad så att man kan köra antingen en lång (dryg timme) workout med de två passen sammansatta eller en del på 30 min i taget och så uppvärmning och stretch på det. Första delen har rätt mycket kickboxing och det gillar jag inte alls, får liksom aldrig riktigt rätta känslan när man står och boxar i luften sådär. Andra delen gillar jag mycket, lite yogainspirerat, funktionell träning, några armhävningar, intervaller och en kettlebellövning mm, rejäl fart hela tiden. Bra DVD att ha när man vill variera sig tycker jag! Min favorit på senaste tiden är annars hennes 40 min Trouble Zones, tycker man kör igenom hela kroppen på ett bra sätt med den, speciellt om man har lite blandade vikter hemma (för jag håller inte riktigt med henne om att den är effektiv om man bara kör med lätta vikter). Har du någon favorit bland hennes DVDer?!

 2. Låter smart att man kan välja om man vill köra hela eller delar.

  Jag har kört Ripped in 30 nu ett tag och den är grym. Perfekt när man varit ute och pw:at eller sprungit en kortis innan.

  Jag har nog alla hennes dvder förutom den du visade här. Tycker att de är bra var på sitt sätt, kul att kunna variera sig.

  Men, för mig blir det mest tennis nu. 4 dagar i veckan plus PW med Enzo varje morgon, springa någon gång vill jag också hinna…inte mycket tid till dvder.

  Hoppas att din förkylning går över snabbt!

  So long

  • Ripped in 30 gillar jag också, får börja köra den igen! Härligt med massa tennis och PW så här på våren. Åh, hoppas också att förkylningen går över, det är allt lite trist att sitta här och snörvla med tungt huvud… Tack för tips 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s