Till och med bläddra!

Nu kan ni bevaka vår bok på AdLibris! Rätt så spännande tycker jag… Nästan lika spännande som Kristina Ohlssons senaste deckare som jag just börjat läsa. Nu är det faktiskt mindre än en månad kvar till boken kommer ut! Nu när det börjar närma sig ska jag köra igång lite roliga tävlingar här på bloggen också, måste ju passa på att fira. Annars ringde Jehovas Vittnen just på dörren, det har faktiskt aldrig hänt mig förut. Lämnade någon broschyr och bjöd in till möte.

Hoppas ni har en bra tisdag allihop!

11 tankar om “Till och med bläddra!

 1. Ja, den boken ska absolut inhandlas, om jag nu inte har sådan tur att vinna en om du ordnar en tävling. Ett signerat ex är ju aldrig fel! 😉 Den ser så mysig och ”hemtrevlig” ut.

  Jag är så glad att vi bor i ett hus med portkod, för det filtrerar onekligen bort de flesta oönskade besök, typ av Jehovas eller folk som vill sälja allt möjligt skräp (full respekt för att man tror olika, det är dörrknackningar jag vänder mig mot).

  Ha en fortsatt fin dag!
  / A

 2. Ser mycket lovande ut Amy!! Recept helt i min smak! Dessutom underbara bilder som gör att man längtar till sommaren och bästkusten. Det här blir succé!//Sara

 3. Nej vad fin boken ser ut att bli! Jätte härliga bilder på er och familjen och inte minst på maten! Nu kommer jag va tvungen att köpa ett ex när jag kommer hem till Sverige i sommar, jag som annars har lagt ett köpförbud för kokböcker… men en pytte liten bok kan väl ändå inte räknas… 😉

  • Hihi, nej den räknas absolut inte, och vi har ganska mycket text och tips också så den kanske kan läggas i kategorin ”andra böcker” eller något sånt…

 4. Håller också på att läsa Änglavakterna just nu. Svårt att lägga ifrån sig på kvällen … Grattis till boken, tror inte jag har sagt det till dig än. Tycker den är urtjustig! Ebba har ju visat mig den. Ser fram emot att testa några recept när den har släppts.

 5. Ar sa glad att du har skrivit en kokbok. Nar du bloggade pa Veckorevyn (tror jag det var) sa printade jag alla dina recept..aven inlaggen som inte hade recept men en bild pa en sallad eller nat annat kul och beskrivning i texten. Har alltid blivit valdigt inspirerad till mat och bak i din blogg! Ar faktiskt sa glad att du borjat blogga lite mer! En blogg jag verkligen gillar. Feel good blogg! OCh sa ar det kul att du ar mamma och bor utomlands (for det gor jag med). Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s