Vårmålat?

Nästan så man tror att de här husen målats för att passa extra bra så här på våren! Men de ser ju ut så året om, bara det att jag tänker mer på hur söta de är när solen skiner. Annars åt vi just helt löjligt god pizza till middag på ett ställe i vårt område som vi aldrig testat förut. Vedugnsbakade och pizzabotten var sådär seg och krispig på samma gång, mmm… Kitty förklarade att pizzan var så god att hon inte ens behövde efterrätt, hellre en extra pizzaslice! Nu sover Kitty och Stella och jag och Jeff får nog ta lite ”cozytime” i soffan. Stella säger ”time” efter allting just nu och vi andra i familjen följer efter – Stellas favorit är ”scarytime” och det låter väldigt roligt, exempel på ”scarytime” är när tåget kommer på tågstationen, när bilar kör förbi lite för nära på gatan och när Kitty puttar gungan lite för högt…

6 tankar om “Vårmålat?

  1. Just den där typen av hus är för mig så amerikanska och jag har alltid undrat om de inte känns väldigt, ja långa, smala och fulla av trappor. Det vore roligt att kika in in ett….

    • Jo en del av dem är verkligen det! Vi tittade på hus mitt inne i stan när vi flyttade hit och de var verkligen alla supersmala och fulla av trappor, typ ett rum på varje våning, passade oss inte alls. Huset vi bor i nu är en lite bredare variant så det är tre rum per våning ungefär, fortfarande mycket trappor att springa i, men man får väl se det som vardagsmotion…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s