Dumle

20120329-215722.jpg

Mitt hemliga godisförråd i köket är laddat igen (tack mamma och pappa!) så Kitty, Stella och jag kunde inte låta bli att ta en dumleklubba till efterrätt. Oj, fastän det är en helt vanlig torsdag… Äsch, mycket nöjda var vi. Stella var mest nöjd första minuten, sen satt klubban fast i hennes tänder och jag fick rensa bort… Nej, hon är inte riktigt dumlemogen än. Nu sover flickorna, Jeff är i Ithaca och jag tittar på Up all night, överdoserar nässpray (kan inte låta bli!) och äter gräddbrio. Sängen nästa, godnatt!

20120329-220710.jpg

12 tankar om “Dumle

 1. Åh, Ithaca! Där gjorde jag ett internship på Cornell sommaren 2002. Det var iofs helt dött på sommaren, men så fint det var där uppe och på campus.

 2. Jeff ringde just och sa att det var jättefint, han vill att vi ska åka allihop nästa gång! Han föreläser på Cornell imorgon. Nej, nu dags att sova för mig!

  • Ja, lätt att vi har! 🙂

   Lustigt, i natt när jag inte kunde sova tänkte jag på ett av mina mest pinsamma barndomsminnen, (eller – det är snarare nu när jag är vuxen som jag skäms, då var jag bara nöjd!) när jag glatt och skamlöst själv försåg mig från just Dumleklubbor från godisgömman ur garderoben i grannarnas sovrum… (Varför de hade den där just där undrar jag fortfarande…)
   Tänk att de har funnits så länge (är 30 nu). Och ja, de är supergoda.

   En sak jag funderar över: du verkar äta ganska mycket sött och gott, men har ändå en väldigt slank figur. Har du bara goda gener eller tränar du väldigt mycket? Jag erkänner att jag är avundsjuk! Jag har inte ätit godis på ett år men är ändå inte i närheten av att vara så smal som du! Eller slank, kanske man snarare kan säga. Slank låter mer positivt än smal (fast det kanske bara är jag som tycker det….).

   • Hihi, en godisgömma i garderoben, tänk att du vågade 🙂

    Hmm, jag har alltid haft ungefär likadan figur, i alla fall som vuxen, lite mer el mindre vältränad i olika perioder såklart… Håller förresten med dig om att slank låter positivt! Jag äter ganska balanserat överlag även om det slinker ner en godisbit eller något sött de flesta dagar. Duktig du är som inte ätit godis på ett år! Nu menar jag inte att detta gäller just dig, men läste en intressant artikel i New York Times angående viktnedgång etc för några månader sen om hur svårt det är att gå ner i vikt och hålla sig kvar på den lägre vikten, eftersom kroppen faktiskt ställer om sig och ”vill” gå tillbaka till den högre vikten:

    http://www.nytimes.com/2012/01/01/magazine/tara-parker-pope-fat-trap.html?pagewanted=all

 3. Härliga bilder! Måste säga att din yngsta dotter är väldigt lik dig till utseendet, och Kitty måste vara lik din man 🙂 Ha en god helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s