Pinterest!

Nu har jag lagt in en liten knapp här på sidan av bloggen så ni kan följa mig på Pinterest. Mycket nöjd med att jag lyckades pilla in den… Jag ”pinnar” lite då och då, det är riktigt kul! Och perfekt sätt att hålla ordning på alla sorters inspiration och önskelistor.

En tanke på “Pinterest!

  1. Jag började själv här om dagen och det är riktigt roligt, även om jag fortfarande inte har hundra% koll på vad jag egentligen pysslar med, men det är väl så det ska vara antar jag 😉

    Jag har inte tänkt på att använda det som listor för mig själv. Smart Amy och tack för tipset!
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s