Arvegods

Visst är de söta Mariannes små lackskor! Köpte dem till Stella och använde hur mycket som helst. Mjuka, sköna och bra att gå i. Kitty kan bara inte tro på mig när jag förklarar för henne att Marianne kommer att kunna springa omkring på Marstrand i sommar. Hon kunde ju inte ens krypa när Kitty såg henne i julas! Jag är nyfiken på om jag kommer få se några steg när jag kommer till Sverige på bokrelease i slutet av april…

En tanke på “Arvegods

  1. Så gulligt! Är mycket imponerad av Ebba och alla små rosetter och av Marianne som inte sliter av dem… Kram och trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s