Afternoon Tea

20120403-135747.jpg

Igår var Kitty och Stella bjudna på afternoon tea och påskpyssel hos en av Stellas balettkompisar. Åh så söta de var flickorna! De klippte och klistrade, sedan var det dags för te (med hallonsmak) i riktiga små koppar och cupcake-dekoration. Afternoon tea handlar ett av våra bokkapitel om, snart får ni spana in!

20120403-140220.jpg

20120403-140302.jpg

7 tankar om “Afternoon Tea

 1. Men kära söta………….finns det såna väluppfostrade små änglar i verkligheten?????
  Det ser nästan inte verkligt ut?!
  Så söta flickor, så gulligt porslin, så välstädat, ojojoj!:-)

  • Hihi, jag vet, mamman är superpiffig inredningsdesigner och ska få bebis i nästa vecka 🙂 Men barnen var inte så ordentliga hela tiden, det blev jage, fniss och gråt också…

 2. Åh, så näpet! Har precis läst om gamla Milly-Molly-böcker (och blev tydligen inspirerad att använda uttryck som ingen ungdom använder längre ;), och de här bilderna påminner mig om barnen där – söta barn i söta klänningar och kortklippt hår med rosetter i.
  Tekalas borde man ha oftare!

 3. Åh ser att du är hemma hos en av mina favoritbloggare! Galet att jag kan känna igen det på en tavla och de fina kuddarna! 🙂 Världen är allt bra liten!

 4. Hon verkar jättetrevlig! Är väldigt sugen på att köpa någon av hennes fina kuddar, kan inte bestämma mig för vilken bara.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s