Vill du vara först?

Förhandsboka nu - så får du boken först av alla!

Förhandsboka nu - så får du boken först av alla!

Fick ett tips från en läsare att man nu kan förhandsboka boken här. Då tror jag (?) att du ska få boken först av alla. Ja, kanske till och med före mig faktiskt… Nej, jag har inte sett den ännu. Inte Ebba heller, inte någon. Den ligger i tryckpressarna just nu. Nervöst! Och så spännande!

7 tankar om “Vill du vara först?

 1. Åh, det måste jag göra!! Jag har ”bläddrat” i den på nätet och bilderna är alldeles fantastiska! Och det är säkert recepten också! 🙂

 2. Jag gick in på AdLibris och provläste boken.
  Vilka fina bilder! Och va´ sugen man blir att smaka på allt gott! Och vilka söta barn och vackra människor!
  Kan det vara möjligt att jag ska köpa mitt livs första kokbok…??!
  Hmmm….måste fundera på den….

  • Oj, är du medfödd matbegåvad eller är du bara inte intresserad av att laga mat? 🙂
   Jag älskar kokböcker och läser dem som skönlitteratur och tar till och med med mig dem i sängen ibland. Kommer garanterat att köpa den här (och bevakar den redan!).

 3. Blir sugen efter att ha provtittat på innehållsförteckningen, även om huset är fullt med kokböcker, kan man alltid skaffa en till!! Tror den passar att använda till min ”lilla” student i juni! Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s