Glassfest

20120404-071008.jpg

Men vet ni vad det var för dag igår? Jo, Ben and Jerrys årliga ”get a free cone”-day! Kitty och hennes kompis Abby skrek av lycka när jag berättade det för dem och vi gick och ställde oss i den låååååååånga kön. Sen åt vi glass i solen (chocolate brownie för dem, banana peanut butter green frozen yogurt för mig) och jag läste sista sidorna i min Kristina Ohlsson-deckare medan de sprang omkring på en stor gräsmatta och lekte med varsin pingisboll (som delades ut på Ben and Jerrys – även gratis pingisbolldag?!) och ”målarpenslar” = en fjäder fastsatt i ett gammalt sugrör… Härlig påsklovseftermiddag!

20120404-071655.jpg

20120404-071718.jpg

7 tankar om “Glassfest

  1. Å, vad det ser försommaraktigt ut på dina bilder….*suck*
    Här är det grymma minusgrade på nätterna och lagom till påsk kommer snön tillbaka *fyyy*

  2. Vilka härliga vår/ försommarbilder! Man blir avis, i Sverige har det blivit kallare lagom till påskledigheten! Bra om man vill åka skidor i fjällen förstås men ska man inte det vill man ju ha lite värme! Och en Ben & Jerry dag med gratis glass skulle man inte heller ha tackat nej till! 🙂

  3. Ja hjälp, här känns det riktigt somrigt nu! 19 grader ute… Känns konstigt att hoppa direkt från vinterkläder till sommar 🙂 Men inte ska man klaga!

  4. Oj vad härligt! Här jag bodde i Paris hade en av bagerierna gratis macaroon-dag… Men den missade jag såklart! Ser väldigt varmt och härligt ut hos er. Har släktingar i PA och de säger att det har varit ovanligt varmt i vår, men att det blev kallt i början av veckan, Ser ut som värmen är tillbaka! 🙂 Kram och glad påsk!

  5. Åh, det kommer jag ihåg från mitt år i San Francisco! Jag bodde ganska nära B&J i Haight Ashbury (tror det var den allra första butiken), så jag gick dit och fick min lilla kopp gratis-glass. Det blev mååånga fler (betalda) glassar under USA-vistelsen. Herregud så goda deras glassar är! Här hemma tar de 60-70 kr för en liten box, rena rama rånet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s