Kitty 6 år!

20120405-123452.jpg

Kan ni tänka er? Att vår lilla pytte-Kitty har blivit en stor sexåring! Nu är det ingen tvekan om att hon är en skolflicka och ingen liten plutt längre, har faktiskt svårt att förstå att jag är mamma till en så stor tjej! Jeff, Stella och jag sjöng för Kitty iklädda partyhattar imorse och Darth Vader (det är väl han? Jag har noll Star Wars-koll…) på lilla tårtan gjorde stor succé!

20120405-123957.jpg

20120405-124028.jpg

8 tankar om “Kitty 6 år!

 1. Grattis till Kittty och till dig som är mamma till en tjej som verkar vara tuff och vet vad hon vill;-) Japp, det är Darth Vader (vet tyvärr mer om Star Wars än vad jag någonsin kunder drömma om då jag har en 5-årig Star Wars tokig pojke). Ha en underbar dag! Glad påsk!

 2. Grattis till kitty! 6ar ar ju en milstolpe:) (fast det ar ju varenda fodelsedag darefter enligt min Emma) hoppas hon haft en jattebra fodelsedag! Kram nina

 3. Ååh, vart fick du tag i Star Wars-ljuset?! We love SW här hemma, det hade varit helt perfekt på tårtan. På min tårta speciellt! 😉

 4. Grattis Kitty!
  Jag har faktiskt läst om Kitty seden hennes första lilla rosa blogg!
  Kom ihåg att jag kommenterade att hon var så söt…och att Jeff hade sexiga armar! Haha, det är ju en kommentar jag skäms över i dag, men så har det ju (tydligen!) gått sex år sedan, så man var ju ung och omogen då. ;P
  Men visst VAR (och är!) hon söt! Jag är verkligen ingen person som daltgullar med barns utseende och blir mest irriterad med att alla spontanskriker hur söta bebisar är så fort de får syn på en (de flesta bebisar är ju faktiskt hyfsat fula om man vågar säga det…alltså, klart man inte säger det IRL, men genrellt på internet om bebisars utseende kanske är ok…) men jag kan helt ärligt säga att jag tycker dina döttrar är så, så söta. Hoppas att jag kommer att ha lika tur när den dagen kommer!

  • Hej Michaela! Tack! Hihi, ja den kommentaren kommer jag ihåg att min pappa läste högt för Jeff 🙂 Så glad jag blir, ja, kan ju inte annat än att hålla med dig om att mina flickor är söta som få!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s