Påskäggsjakt

20120408-215649.jpg

Några av alla gatans barn på vår trappa!

Idag firas påsk i USA. Solen strålade och vi började dagen med lite gatustädning. Förresten, kom hem från New York igår kväll och imorse var vi nog alla trötta för vi vaknade kl 9! Så himla härligt att få sova lite extra någon gång. Sen kom Kitty och Stella och gosade lite i vår säng, mysigt tills Stella råkade banga huvudet på Kittys näsa – det blev en riktig fullträff, hu, blodet bara forsade ur näsan! Hjälp alltså. Men allt gick bra.

Annars var ju dagens höjdpunkt barnens påskäggsjakt. Alla barn fick leka i ett av husen på gatan medan vi vuxna gömde massvis med små ägg. Sen kom barnen ut med sina korgar och sprang omkring och letade överallt. Nej, nu är det dags för nytt avsnitt av Mad Men – yes!

20120408-220823.jpg

3 tankar om “Påskäggsjakt

  1. Oj, många pojkar! Det är ju bara dina flickor och en annan tjej! Verkar vara ett barnrikt område, dock. Mysigt. 🙂

  2. Ja, det är verkligen jättemånga pojkar! Och en familj med tre pojkar var inte där… Finns några lite äldre flickor och så en liten 1-åring. Men vi behöver fler flickor på vår gata för att få till en bättre balans 🙂

  3. Måste bara fråga – Mad Men, när blir man hooked? Jag har bara sett fem avsnitt från säsong ett, och än så länge fattar jag inte riktigt hypen… Men jag får väl inte ge upp, det är ju fina kläder att titta på om inte annat 🙂

    Ser också fram emot att få bläddra i er kokbok förresten!

    Gillar att läsa din blogg btw! Har själv två flickor, 3,5 resp. 1 år!

    /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s