En annan smarrig bok

Det är inte bara Ebba och jag som senaste året jobbat med en sådan här. Jag såg också att Roy Fares (som ni kanske sett som konditorn i Ebbas tv-program?) ska göra en bok. Kul! Ebba har pratat så väl om Roy.

Jag kan tänka mig att det är riktigt många goda efterrätter i den… Jag gillar att Roy Fares, precis som jag, ofta kör lite ”american style”-bakning. Samtidigt som hans tårtor och bakverk nog är tusen gånger godare än många amerikanska tårtor som mest ska se snygga ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s