Brrr…

En dag sommarvärme och nästa morgon bara några grader – sitter och huttrar efter en kall morgonrunda med min springkompis, hade helt klart för få lager på mig och lyckades inte bli riktigt varm. Kitty och Stella var mycket nöjda med att få dra på sig sina nya mjuka jackor som de fick av mormor och morfar i födelsedagspresent – ja, Kitty alltså, och Stella fick en av bara farten… Nu är det full fart här hemma, maila att svara på, en uppgift att få klar inför kvällens kurs och massa annat fix!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s