Grattis Amy!

20120411-163212.jpg

Massor av födelsedagsrabatter nu i april och de fina prickiga byxorna som jag önskat mig fick jag i present redan idag – tack Amy 🙂

Åh, Anthropologie är en farligt härlig butik…

20120411-163522.jpg

9 tankar om “Grattis Amy!

  1. Hej! Hade inte tittat in här på ett tag, hjälp så mycket kul att läsa. Fina foton också, väldigt rara barn du har! Det är så kul att få höra om amerikanska traditioner och annat ni gör med familjen.
    Kram och stort lycka till med boken!

  2. Håller helt med, det är en riktig ”vill ha” affär. Trots att jag redan har ett fullt fungerande cup set så tror jag att jag måste svänga förbi där någon dag & plocka upp ett som jag såg i keramik – så fint!

    • Jag vet, finns liksom lite piffigare versioner av allt man redan har hemma… Måttseten är så söta! En ny grytlapp till köket slank ner i min påse men det behövde vi faktiskt, har haft en som är lite halvbränd rätt så länge nu!

      • Är också i behov av en ny grytlapp, satte halvt eld på vår nuvarande under nyårstennstöpandet. 🙂 Får nog spana in Anthropologies utbud innan jag köper en från Loblaws. Så kan jag passa på att köpa deras bläckfisktallrikar (så kitch att jag bara måste älska dem) samtidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s