Inbjudan är ute!

Nu börjar det verkligen närma sig, inbjudan har nu gått ut till våra bokpartyn.

Det blir två (!) stycken, vi börjar i Göteborg såklart eftersom västkusten är bokens ”hemstad”. Sedan blir det bokparty i Stockholm dagen därpå. Jag har inte sett inbjudan i verkligheten men igår fick jag den här bilden av Ebba. Roligt! Den ser verkligen ut som en marsipantårta och det blev så fint med de rosa kuverten. Ser förresten ut som ett väldigt trevligt litet möte hon var på!

5 tankar om “Inbjudan är ute!

  1. Fick just ett mail från Adlibris att boken är leveransklar nu! 🙂
    Problemet är att jag samlat på mig runt 60 böcker i min virtuella korg, och det är inte en chans att jag har råd att beställa alla dessa samtidigt. Då måste jag ju tömma allt för att kunna köpa boken…dilemma, dilemma… Men det gör jag nog ändå för att få äran att bli er första – typ – läsare! ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s