Gaaaa…

20120412-232446.jpg

Tyckte vi hade fått någorlunda ordning här hemma och så kommer jag ner till det här i källaren! Suck alltså. När lär sig barn att städa ordentligt? Hmm, vi måste nog lära dem. Det är svårt det där, ofta kan det ju bli så att man plockar upp själv för att det går snabbare och lättare… Men nu får vi allt köra lite städskola!

4 tankar om “Gaaaa…

  1. Ett tips som jag testade igår är att låta barnen slå med tärning och sen städa så många saker som tärningen visar. Jag laddade ner en tärning till iPaden för att göra det lite roligt då barnen älskar iPaden. Så vi slog tärning och städade och så snabbt har det aldrig gått. Kan vara värt att testa.

  2. Känner så väl igen det där… Städskola låter bra! Min son gillar allt som har att göra med skola så vi får nog börja med det också;-)

  3. lustigt att du tog upp just detta! nu ikväll avslutade jag nämligen ”projekt sortera leksaker” här hemma. har köpt nya, lite mindre korgar och sen sorterat alla leksaker i kategorier. bilar, dockor, klossar, bilar… och sen har jag, tillsammans med min 2-åriga dotter, klippt ut små bilder och tejpat upp. nu har var sak sin plats! så mycket lättare att städa, och jag tror tom att hon tycker att det är lite kul att fundera ut var sakerna ska vara! dessutom fick hon ju vara med och bestämma lite, där ska traktorn stå och där ska dockorna vara, vilket jag tror kommer underlätta.
    oj detta blev nästan lite skrytsamt! haha. inte meningen. försökte nog mest inspirera lite…

    • Åh, låter jättebra ju! Och om man jobbar med projektet tillsammans är det nog större chans att ordningen håller sig. Smart när städningen blir som en lek också 🙂 Tack för tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s