Hemma

20120412-133633.jpg

Trasmatteunderlägg från Anthropologie, keramik ”made by Kitty” och väldigt gamla blommor som nog får slängas imorgon… Idag är det städ och plugg som gäller hemma. Apropå städ, Kittys stora passion förutom Starwars och tigrar är små skatter som hon hittar = andras skräp. Fynden knyter hon ihop med diverse gummiband och snören. Alltså har vi huset fullt av små kottar, kapsyler, korkar, plastbitar, lösa handtag, brädbitar och mycket annat. Då och då får jag ta och slänga lite i smyg – det blir liksom lite stökigt med för många skatter…

2 tankar om “Hemma

  1. Vad fint det var, vilka vackra färger! Jag tycker blommorna minsann klarar någon dag till! 😉 Jag älskar tabletterna, har aldrig tänkt på idéen förrut, trots att min mamma har typ hundra sådana löpare… Kram och trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s