Sommar?

20120414-212551.jpg

Ja idag känns det faktiskt som sommar här. Känns alldeles knäppt att det har snöat i Stockholm! Härlig eftermiddag med massor av lek. Kitty, Stella och deras kompis Axel var smutsiga från topp till tå (sandlåda…) och efter köttbullemiddag lyckades de övertala oss mammor att det var bäst att Axel fick bada hemma hos oss. Det var två rena, glada och trötta flickor som hoppade i sina sängar för en stund sen.

Nu har jag vikt ett tvättberg och fastnat framför ”Horrible Bosses”- rätt så rolig, måste nog hämta lite godis och en kopp te. Fick rapport från Stockholm om Mariannes fina 1-årskalas, åh så trist att missa men jag hoppas på massor av foton!

2 tankar om “Sommar?

  1. Åh vad härligt! Ja, jag höll på att börja gråta i går när jag vaknade och tittade ut. I Danderyd där jag bor var det en decimeter snö! Jag fick pulsa till tunnelbanan. Men så åkte jag en timme med tåg från Hufvudstaden och vips! Så var det sol, fågelkvitter och vår igen! Och du, Horrible Bosses är ju jätterolig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s