Allra mest spännande

20120415-232405.jpg

Mamma, det sitter en örn där! Hmm, nej men den är inte riktig sa jag till Kitty. Jo, det var den faktiskt! En slags falk trodde Kittys kompis pappa (professor i filosofi, Kittys fotbollscoach och nu även fågelexpert?) och det kanske det var. En stor fågel i vilket fall och den satt alldeles still och tittade på oss. Måste nog ha varit skadad på något sätt. Vi spanade ett bra tag, väldigt spännande!

20120415-233333.jpg

20120415-233408.jpg

2 tankar om “Allra mest spännande

  1. Det är en red tailed hawk, dvs rödstjärtad vråk, hälsar min fågelskådande make. Ungfågel, därav också det orädda beteendet. Mycket vanlig i USA. Tack för en trevlig blogg Amy!

  2. Tack! Åh, då var det därför alltså! Fick just mail av min mans moster (flitig bloggläsare) som också berättade att det var en red tailed hawk och sa att jag måste titta in på Bobby och Rosie, två redtailed hawks som bor i New York och just har fått ungar – man kan kolla hawk webcam. Tror Kitty och Stella kommer gilla det skarpt.

    Så roligt att du gillar bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s