Som storasyster

20120415-233510.jpg

Kitty mycket nöjd när hon lyckades lura i Stella att det är coolt med byxorna uppdragna så högt det bara går. Stella vill göra precis allt som Kitty gör! Sitta där hon sitter och äta vad hon äter… En annan grej Stella gillar starkt de senaste dagarna är örondroppar – kom som en chock för mig, jag hade helt klart väntat mig en kamp. Man tar örondroppar morgon och kväll fem dagar efter rören åker i men Stella vill helst ha droppar fem gånger om dagen! När jag kom upp till hennes rum när hon vilat höll hon som bäst på att försöka droppa i själv – oops…

Annars just hemkommen från supertrevlig tjejmiddag! Vi satt ute hela kvällen, alldeles ljummet i luften, åt pizza, sallad med färsk majs, chocolate chip cookies och gott vin, pratade massor. Och nu måste jag bara se till att ladda om för måndag morgon, gäsp…

En tanke på “Som storasyster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s