Värmebölja

 

Idag ska det bli 30 grader här i Philly. Hu! Lite väl varmt, men det var härligt att springa till skolan med Kitty och Stella i shorts och t-shirt imorse. Den här måndagen firas Patriots’ Day i vissa delar av USA och i Boston springs alltid maraton den här dagen. Antar att det inte blir lika varmt i Boston som här, men säkert varmare än många av löparna räknat med! När jag gick på college var det här en av årets favoritdagar för mig. Boston Marathon går förbi Wellesley College och vi hejade på som bara den – ”The Wellesley Tunnel of Scream!”. Picknick och party hela dagen – så kul!

Annars står 6-årskontroll för Kitty på programmet idag. Hjälp alltså, det hade jag glömt av! Himla tur att Jeff ringde och pratade om det lite i förbifarten för en stund sen…

5 tankar om “Värmebölja

  1. Det är helt otroligt hur varmt det är här! I South Haley är det redan 32 grader och det är inte ens lunch än… Underbart!

  2. Neej, pluggade du där! COOLT! Du och Hillary (och tusen andra coola människor). Jag har släkt i PA och har varit där några gånger. Med de där temperaturerna blir jag en väldig lust att besöka dem just nu! 😉 Kram!

  3. Min dotter läser till läkare också.. Vad är din inriktning? Något med kost har jag förstått men vad?

    Tack

    Eva

    • Hej Eva! Här kommer svar några dagar senare. Jag blev klar med min läkarexamen i Göteborg 2009, sen jobbade jag med fetmaforskning här i USA och nu läser jag en masters i klinisk näringslära. Läkaryrket är så annorlunda här i USA att jag kände att jag fick försöka skapa ”min egen bana” på något sätt. Hoppas att det ska bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s