Signerade böcker!

20120417-112336.jpg

Ebba har just signerat 400 (!!!) böcker för AdLibris, tänk att ni kan klicka hem dem nu, kanske hinner ni se boken innan jag i så fall!

Världens lyxmorgon här, jag och Jeff tog minisemester (väldigt mini) med långfrukost och tidningen på vår soliga ”porch” – känns som sommarlov, men nu är det snart dags att återvända till verkligheten.

20120417-112703.jpg

13 tankar om “Signerade böcker!

  1. Haha, har länkat min mail till telefonen så det piper till varje gång jag får ett mail. (Och jag prenumererar på din blogg så nya inlägg mailas till mig.) Då kan man bli riktigt snabb, även om man samtidigt känner sig lite stalkeraktig… ;P

    • Heja, heja! Jag längtar så efter att se boken och ska försöka resa med tom resväska så att jag kan ta med mig många böcker tillbaka till Philly…

    • Jag hoppas att det blir något i sommar! Kanske på Marstrand till och med? Annars kanske vi kan ordna en liten bloggfika med boksignering för intresserade, jag är ”hemma” i Sverige hela sommaren – så härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s