Inte så dumt ändå

Jag var skeptisk när jag drog på mig den… Och jag kanske inte ska sträcka ut armarna allt för mycket. Men tröjan har fint fall och funkar rätt så bra ändå – dagens glada överraskning! Den ser lite konstig ut från sidan kanske, men äsch…

PS. Glöm nu inte att beställa böckerna som Ebba så flitigt signerade! Hon är fortfarande alldeles trött i handen. Men den fungerar i alla fall. En gång när hon trillade på sin cykel slog hon till armbågen och fick dropphand några dagar. Låter inte så kul men jag tror aldrig att vi har skrattat så mycket på Skype…

7 tankar om “Inte så dumt ändå

  1. Ja, såg ju inte så farligt ut!

    Hm, i länken står det att boken är signerad av ”Ebba och Amy”. Den senare halvan verkar ju inte vara något du känner till i alla fall…

  2. Bra köp! Jag köpte en i höstas när vi var över till Kalifornien och den har verkligen varit flitigt använd. Skönt med ‘lite’ vidd över magen tycker jag.
    Tror faktiskt det var du som fick mig att upptäcka JCrew. Har perfekta baskläder om man t ex sitter på kontor o jobbar som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s