Oj…

J Crew körde 30% extra rabatt på sin rea förra veckan. Ganska så svårt att motstå och nu ser jag till min fasa att de har dragit igång med 30% igen…

Lyckades i alla fall hålla mig från att beställa onödigheter till Kitty och Stella men klickade raskt hem en käck baströja till mig själv. Ni vet, en sån där man kan dra på när man ska se lite halvprydlig ut, jag har säkert några i garderoben men de är alltid noppriga och trista när jag behöver dem. Kände också att det var ett säkert kort vilket är bra eftersom sakerna man köper på ”final sale” inte kan lämnas tillbaka.

Nu kom paketet hem och jag tror att tröjan kan komma med i Guinness rekordbok (åh vad jag tyckte den var kul att läsa när jag var liten!!!) – undrar om kategorin bredaste tröja finns med? Största tröja finns ser jag. Den var ju såklart liiiite större. Jag har inte ens vågat dra på mig tröjan än, men jag får väl göra det och visa er…

Jovisst, jag tyckte tröjan verkade så otroligt praktisk att jag självklart klickade hem den inte bara i en utan två färger. Oj, oj…

3 tankar om “Oj…

 1. Ursäkta mig, men nu måste jag………hahahahahahahahaha:-))
  Och två färger….hahahaha:-)))

  Tack för dagens skratt!:-)

  Tvätta dem i hett vatten så kanske de krymper:-))

 2. Jösses.
  Ser ut som en bild ur ett sånt där bantingsreportage ”jag bantade ner 2/3-delar av mig själv”…
  Vill gärna se hur den ser ut på, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s