Partytrender

Nästa vecka blir det releasekalas för boken både i Stockholm och Göteborg. Så kul! Dessutom fyller jag år samma dag som kalaset i Göteborg, så då får vi ju se till att fira lite extra… När det gäller kalas blir det också några baby showers att gå på i vår eftersom jag har många kompisar som får barn framåt sommaren. Åh vad jag gillar baby showers! Alltid glad stämning och jag får aldrig nog av att prata graviditeter, bebisar, vagnar och allt det där…

Apropå baby showers läste jag häromveckan om en ny sorts partyn, nämligen ”the gender reveal” (världens mest hemska tårta får ni se om ni klickar på länken, hett tips…). Efter stora ultraljudet ber föräldrarna att få en lapp i ett kuvert med besked om det är en flicka eller pojke de väntar. Sen ger de lappen till en bagare som gör tårta eller cupcakes med blå eller rosa fyllning. Ja, blå om det är en pojke och rosa om det är en flicka – här i USA är allt extremt uppdelat i blått eller rosa för bebisar! På partyt skär man upp tårtan medan alla gäster hejar på. Googlar lite snabbt och hittar speciella inbjudningskort för ”gender reveals” och dekorationer också. Ganska knäpp grej tycker jag! Men skoj tycker uppenbarligen andra! Vad tycker ni?

4 tankar om “Partytrender

 1. Alltså…..jag tycker det låter rätt häftigt med ”gender reveals”!
  Om man verkligen vill veta INNAN om det blir pojke eller flicka, så måste det vara rätt maffigt att avslöja det på DET sättet! Med släkt & vänner samlade och glad stämning:-)
  Men jag skulle nog inte vilja veta i förväg……!!

 2. Nej tack! Och hela den här hysteriska uppdelningen i rosa/blått kan jag bara inte med, inte för att det är något fel på de färgerna utan för att det känns totalt ofantasifullt och tråkigt att färger ska tillhöra vissa kön redan från början.

  Men visst är det mysigt att fira ett barns ankomst – jag gör det dock hellre efter att bebisen kommit ut. 🙂

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

 3. Jag blir helt galen pa allt som ar blatt, gront eller brunt till pojkar (och rosa eller gult till flickor) har. Tycker det ar sa himla trist. Blev glad idag nar jag sag att PoP hade rea, men sen var det ju nastan bara langarmat.. Det funkar ju inte nar vi borjar fa sommarvarme har nere redan. Lycka till pa releasefesten, jag fyller ar i maj sa kanske (hoppas) far jag boken i present. 🙂

 4. Nordamerika… slutar aldrig att förvåna en! Själv ska jag på brudmässa i Toronto imorgon & spana på klänningar – samt tävlingen ”Last Bride Standing”, där blivande brudar tydligen tävlar om vem som kan stå med handen mot en vägg längst. Allt för att vinna sitt drömbröllop… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s