Påminnelse

20120419-214930.jpg

Såg den här lastbilen i stan idag och kom på att jag måste boka tandläkartid till Kitty och Stella. Men är det verkligen sant att barn älskar att gå till den här tandläkaren? Hmmm… Gillar era barn tandläkaren?

3 tankar om “Påminnelse

  1. Jag kan inte påstå att de älskar det men har inget emot det. Hos oss har de lördagsmottagningar för de minsta där det bara är barn (patienter alltså) på kliniken. De spelar barnmusik, alla får ballonger etc så det funkar bra. Från och med 5 år så är det riktiga kontroller men det har hittills gått bra.

  2. Min yngsta dotter har alltid ääälskat tandläkarbesöken. Hon ringde själv o bokade tid från 6-års ålder! Till slut fick tandläkaren säga till henne att hon inte behövde komma riktigt så ofta. Sonen(3 år) sprang ut från mottagningen o gömde sig i trapphuset i en fönstersmyg o fick bäras in igen o sitta i mammas knä vid inspektionen. Äldsta dottern var cool helt enkelt. Det kan vara på många olika sätt verkar det som.
    Trevlig blogg!

  3. Ja, mina barn gillade verkligen att gå till tandläkaren som små och idag som betydligt äldre har de ingenting emot det förutom det att de måste stiga upp tidigare på morgonen om de ska hinna med besöket före skolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s