Happy Friday!

20120420-152326.jpg

Kitty firar på typiskt philly-sätt med water ice. Strålande solig eftermiddag. Min packning börjar kännas någorlunda, hjälp alltså, har svårt att förstå att jag hoppar på flyget imorgon!

10 tankar om “Happy Friday!

  1. Åh! Hoppas att vårvädret kommer på riktigt till Sverige snart också. På tal om goda grejer, testade precis din granola – och så god den var! Tack för ett jättebra recept. Ser fram emot hela kokboken!

  2. Sommarvärmen består, idag är det dock lite mulet här och vi väntar på en storm med massa regn..

    Jag vet att du antagligen inte har tid men jag chansar och utmanar dig med en lista (lite annorlunda tycker iallafall jag som annars inte älskar listor…). Kika in vet ja!

  3. Måste fråga…, ser att Kitty har knytskor. Fixar hon det själv? Nils har nu kommit över stl 28 och då finns det mest gympaskor med knytband i stället för kardborre men han kan inte knyta själv och på förskolan får de ingen hjälp… Kram och trevlig resa!

    • Hej! Åh, vi har samma problem, de här är världens bästa ”fuskknytskor”, de har resår band och en kardborre längst upp så bara att hoppa i, från new balance tror jag. Kitty har 30-31 nu så de finns i större storlekar. Irriterande annars att många kardborre slutar på typ 26!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s