Spännande – har ni sett?!

Spännande, nu har jag fått rapporter från Sverige om att nya numret av Mama har kommit ut i affärerna! Ebba skickade de här bilderna, det ska bli så roligt att få bläddra i tidningen på riktigt när jag landar i Göteborg på söndag. Detta var alltså den lite hemliga saker som vi gjorde i Stockholm när jag var hemma över jul och nyår… 🙂

15 tankar om “Spännande – har ni sett?!

 1. Varför är såna där grejer hemliga??
  *förstår inte*
  Vad spelar det för roll om man vet i t ex januari att ni är intervjuade för en artikel i en tidning som ska tryckas i april…?

 2. Nyfiken på en sak dock, som stod i artikeln – att du förutom din läkarexamen är civilekonom!? Är det så? Känner inte igen detta alls från vad jag har läst om dig tidigare, men kanske har jag missat det?

  Charlotta

  • Jag har en B.A. i ekonomi och det översattes till civilekonom. Hjälp, ekonomi passade mig inte alls bra egentligen men det är svårt att välja efter gymnasiet!

   • Så roligt, jag är helt förtjust i din blogg och själv M.Sc. Econ. som bytt bana och pluggar till tandläkare! Precis som du säger, svårt att välja när man är 19. Är i preklinikfasen som är helt allmännmedicinsk där vi pluggar, så det blir intressant att se om tandkliniken känns lika spännande. Just nu är det superintressant!

 3. Fick den igår, kul! Härliga bilder, fina ni är! Önskar mig lite av din energi, förstår inte hur du hunnit med allt.. 🙂

 4. Tack allihop, så roligt att ni gillar bilderna och artikeln! Det var så kul att bli sminkad och piffad, inte direkt sånt jag gör varje dag 🙂 Anna som skrev artikeln är världens trevligaste, vi hade en supermysig eftermiddag tillsammans Ebba, Anna och jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s