Puh…

20120421-133515.jpg

Hjälp alltså, pustar ut på tåget till flygplatsen nu. Jag var sekunder från att missa det – panik!

Vi åt lunch på stationen (Cosis, min snabbmatsfavorit!) i lugn och ro alla fyra, sen tog Jeff Kitty till toaletten, måste varit kö, plötsligt stod jag vid gaten med Stella och en man ropade till mig ”30 seconds mam!” – några sekunder senare kom Kitty och Jeff springande och jag fick vinka väldigt hastigt. Men de kommer klara sig bra utan mig några dagar, det vet jag alldeles säkert. Så nu är jag på väg mot roliga Sverige- äventyr! Hörs snart igen!

PS. Glömde fota efter frissan i torsdags, nu är ju håret inte så fint fixat men jag är nöjd med min nya somriga nyans!

4 tankar om “Puh…

  1. Ja, där ser man att du blivit några nyanser ljusare i håret – snyggt!!!
    Lustigt att blont hår alltid ser så mycket somrigare ut än mörkt hår….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s