Götet!

20120422-113442.jpg

Här i Sverige är det low-tech som gäller för mig på mobilfronten! Funkar, men lite tjatigt är det allt att behöva hålla i batteriet när man pratar…

Landade i ett grått Göteborg i förmiddags, känns som hemma! Resan gick bra, inga förseningar, så skönt. Åt god lunch hemma och sen tog mamma och jag en sväng till NK med kaffe på Espresso House, efter det hem till en moster. Nu har jag just vaknat efter världens härligaste nap, sov som en sten! Dags att ta en dusch innan fina Nina kommer och äter söndagmiddag med mamma, pappa och mig. Mysigt!

8 tankar om “Götet!

 1. Välkommen hem!:-)
  Det ryktas om att v-ä-r-m-e-n kommer till nästa helg, men då kanske du har åkt tillbaka redan…?!
  Hoppas din sverigevistelse blir bra iaf!

 2. Haha du och jag kör verkligen ”old school” telefoner i Sverige, jag har en gammal Ericsson med flippöppning och guldlogga..

  Ha en skön Sverigevistelse och ät lite räkor åt mig..jag är så grymt sugen på räkor just nu!!

 3. Jamenvisst! Gamla telefoner hör till – men mina texts blir så galet korta och konstiga;) Min är en Ericsson cirka sent 90-tal tidigt 2000 med flip och den gamla klassiska ringsignalen.;) Ha det så härligt hemma! KRAM!!!

  • Ja, visst det glömde jag – kontantkort, som helst kanske har gått ut, så det blir nytt nummer varje gång;) Charmigt! Jag kör faktiskt samma variant i USA nu, när vi bor i Schweiz. Köpte telefon på Target för $19 och kontantkort – helt perfekt för amerikanska semestrar. Litet tips!

 4. Hihi, kul att ni känner igen er allihop… Men till sommaren skulle jag vilja komma på något sätt att använda min iphone för jag gillar att kunna blogga från den och jag kommer inte ha bredband. Ska fråga lillebror (familjeexperten) om han vet hur jag kan fixa det. Har ni några idéer?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s